half jaar op Bonaire! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van made Dotinga - WaarBenJij.nu half jaar op Bonaire! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van made Dotinga - WaarBenJij.nu

half jaar op Bonaire!

Door: madie

Blijf op de hoogte en volg made

25 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam

Wat een heugelijke dag vandaag: Ik ben precies een half jaar op Bonaire! De tijd is echt supersnel gegaan, zit al op de helft van mn officiele tijd! Nog steeds errrg naar mijn zin. Ik denk echt dat als ik terugkom in Nederland, een megacultuurshock krijg :D (Zoals ik dat hier in het begin ook had) Volgens mij trek ik de kou en het snelle leven echt niet meer :D
Op het centrum is alles goed, nog steeds lekker druk aan het werk.
Vorige week ben ik vrijdagavond met 2 collega's Antriol ingegaan om verslaafden op te zoeken, een goede avond! We hebben met 'e reina di Antriol' gesproken (De koningin van Antriol dus) en nog wat andere mensen.
Daarnaast hebben we vorige week intakes gedaan in samenwerking met De Forma, dat is een soort sociale dienst voor langdurig werklozen. In samenwerking met hen gaan we beginnen met cursussen op gebied van verslaving, voor vrouwen! Ik ga de cursus 'stoppen met blowen' geven en daarnaast enkele vrouwen ambulant begeleiden... erg leuk dus!!

Verder zijn we twee weken geleden op werkweek geweest naar Curacao. We hebben een beetje het eiland rondgetoured, leuk om het eiland zo te leren kennen!
We hadden een pastor die bijbelstudies gaf. Echt een zware, maar een hele gave week! In mn nieuwsbrief kunnen jullie daar meer over lezen.

Nou, morgen mn eerste antilliaanse verjaardag! :) (leuk feitje tussendoor: Terwijl ik dit typ zit een gast vol overgave liederen tegen me te zingen :D, Kim, raad wie :D)
Anyway, een kort berichtje deze keer!!! Weet niet zo gek veel te vertellen. Moet een notitieboek gaan bijhouden denk, vaak denk ik: dit moet ik vertellen en dan vergeet ik het weer :)
Dus. Mi ta bai awor!
Kusssssss

• 25 Maart 2007 - 22:18

Hennie:

Hoi Madelon, een hele fijne Antilliaanse verjaardag morgen. We zullen hier hard voor je zingen, misschien hoor je het. In elk geval de groetjes uit Bodegraven. Toi, toi, toi.

• 26 Maart 2007 - 05:39

Orlando:

Masha pabien cu bo cumpleaño awe na Boneiro. Mi ta mirando cu bo ta hasi un bon trabao ey nan. Nan mester di hende manera bo cu por traha cu choller. Dios bendishona bo i pasa un féliz dia. Er is er één :) jarig ....enz...Hiepperdepiep......Hoeraaaa...

• 26 Maart 2007 - 06:09

Dorien:

Lang zal ze leven!! HOERA HOERAA!!

Have fun!!

• 26 Maart 2007 - 06:54

Rianne:

Gefeliciteerd met je verjaardag! :-)
    Fijne dag vandaag,

groetjes Rianne

• 26 Maart 2007 - 07:24

Monique.N:

Hoi Madelon,

van harte gefeliciteerd meid een hele fijne dag en veel zegen gewenst.
    Een dikke verjaars knuf van Chesron.

• 26 Maart 2007 - 07:36

Tomp:

Van harte gefeliciteerd!!! Eindelijk weer een berichtje zeg :) Leuk om te horen dat je het nog steeds naar je zin hebt. Ik vind dat dat halve jaartje best voorbij is gevlogen. Op naar de volgende 6 maanden

Tom

• 26 Maart 2007 - 08:42

Kimber!!:

Liefie!!

Happy Birthday 2 you, Happy Birthday 2 you, Happy Birthday, Happy Birthday, Happy Birthday 2 yououououou!!!

Het is feest vandaag op Bonaire! En ben zo verdrietig dat ik er niet bij kan zijn :-(
    Ik bel je vanmiddag (wacht even totdat het een schappelijke tijd voor jou is:) )

Jahaaaaa, mijn vriend houdt van zingen, net als ik! :-) :-) :-)

Anyways, spreek je straks!

Dikke Kus Kimber!

• 26 Maart 2007 - 08:43

Marjolijne:

Hé schoonzussie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Ben erg benieuwd of ze vandaag ook nog mooie liejes voor je gaan zingen ;) Ik wens je een hele fijne dag en Jeroen eet vanavond een stukkie taart namens jou bij je ouders (ik moet werken. Helaas....)
    Liefs, Marjolijne

• 26 Maart 2007 - 08:45

Noa:

Dag Made, als jouw lievelingshond wil ik je toch ook even een fijne verjaardag wensen op dat verre Bonaire. Ik mis je wel erg, vooral je gekke liedjes en m'n koosnaampje (Klootje). Mag ik bij jou komen wonen, want hier vind ik het niet zo leuk met Grapcat.

Liefs van een eenzame Noa

• 26 Maart 2007 - 09:37

Bart En Amanda:

Hey Made,

Van Harte he!
    Benieuwd wat je voor je verjaardag krijgt!!!
    Heel veel succes met je cursus geven enzo...

groetjes,
    Bart en Amanda
    (en nee er zijn nog geen kinderen onderweg...haha..)

• 26 Maart 2007 - 11:40

Inge:

Vandaag is het een dag om nooit meer te vergeten, de Here God heeft jouw, alweer een jaar gespaard, daarom zingen wij en zijn er mooie slingers, hier is jouw kadootje (komt nog) en wij een stukje taart (waar blijft het?)..... en de rest mag je zelf verder zingen. Madelon, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en het is vandaag echt feest want zelfs hier is het mooi weer. Speciaal voor you!!!! Wij hopen dat je een hele fijne dag hebt, met heeeeeeeeel veeeeeeeeeel kadootjes en heeeeeeeel veeeeeeeeel lekkere uitdeeldingen. xxxx Jaap, Inge, Sharon, Mara en Aron

• 26 Maart 2007 - 12:47

Mamsa:

24..............de monchoutaart is klaar...hoelaat kom je??

• 26 Maart 2007 - 14:19

Tante Joke G:

Lieve Madelon, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele gezellige dag toegewenst. (jammer dat ik vanavond moet voorlezen anders ging ik even de monchou met je moeder delen).
    Ik wens je voor het komende jaar Gods Zegen toe, want die maakt je RIJK!!!!!!!!
    (we hebben je gisteren geprobeerd te bellen met z'n allen hier maar het nummer was niet te bereiken, we proberen het snel weer)

Veel liefs

• 26 Maart 2007 - 14:28

Ruud En Carla En Rik:

Bij deze van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een warme en gezellige dag toegewenst. We denken aan je.
    Groetjes Ruud en Carla en Rik.

• 26 Maart 2007 - 17:20

Ans:

Geniet van je verjaardag. Proficiat.

• 26 Maart 2007 - 19:00

Jan En Margret:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Ik heb gehoord dat Tom langs gegaan is bij je ouders en jouw mon choupuntje heeft opgegeten.
    Het loopt de spuigaten uit met die jongen zonder al die gesprekken met jou. :-)

• 26 Maart 2007 - 19:51

Mamsa:

Nou...die monchoutaart is wel erg snel op, als jij je vrienden gaat vertellen,dat ze op de kraaienhorst jouw verjaardag kunnen vieren!!Weet je hoeveel Tomp opkan??HEEEEEEEEL veel,maar gezellig was het wel.Hoe was je brunch?Doe ze allemaal de groeten daar....AYO!!En als er volwassenen zijn die graag een x mijn monchou willen komen eten....bij deze van harte welkom ( JOKE!!!en MARGRET!!)

• 05 April 2007 - 03:44

Dennis:

Hee Madelon goed om te lezen dat je het nog zo naar je zin hebt! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad op Bonaire. Ik zit zelf nu ook bijna een halfjaar hier maar kom waarschijnlijk wat eerder terug dan jou :)

Nog veel plezier daar en Gods zegen!

• 06 April 2007 - 06:56

Mamsa:

mi ta stima bo dushi.Hopi solo a Holanda.Mucha embraza !
    hahaha ik leer het wel!! Heb je de papieren al binnen en de dvd met foto's??
    Gods Zegen op het Paasfeest, ook voor de mannen. De Heer is waarlijk opgestaan!Amin!

• 06 April 2007 - 07:20

Orlando:

Hey Madelon.
    Bo Mamsa tin rason. Tin hopi solo aki na Hulanda i e temperaturanan ta masha agradable mes. No calor manera Boneiro. Mi ta ripara cu e ta purba papia papiamento. Mamsa, masha pabien cu bo papiamento. Wel Madelon, un abrazo fuerte di mi banda i pasa un bon pasco grandi na Boneiro.

groetjes,
    Orlando

• 11 April 2007 - 14:22

Fam. A. Van Dam:

Hoi Madelon,Met je verjaardag heb ik je een E-mail verstuurd, maar is niet verzonden volgens mij. Want ik heb 2 weken geen mail kunnen versturen, problemen met de pc. Maar het komt er alsnog AAN! Groetjes van ons en heel veel wijsheid met je werk daar op Bonaire.doeiii

• 16 April 2007 - 08:14

Mamsa:

Joehoe...bon dia dushi, con ta?
    Het is hier een record in Nederland: het is nog nooit zo vroeg zo warm geweest met zo'n hopi solo!!Ik waande me op Bonaire. O ja...we zijn alweer aan het sparen hoor!!
    Dan kun je je vast voorbereiden op je drukke bejaarden.hahaha
    Werk ze en mi ti amo...